Verkoopmedewerker binnendienst (Fulltime)

Wie zijn wij

Binnen Van Vliet Contrans, onderdeel van Renewi PLC., bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 97% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Binnen deze zelfstandige functie maak jij deel uit van ons verkoopteam en draag jij zorg voor de administratie rondom de voorbereiding en afwikkeling van verkooporders, zoals het uitwerken van offertes en bevestigen van prijsafspraken. Het onderhouden van telefonisch contact met onze relaties is jou op het lijf geschreven en jij bent in staat om jouw commerciële talenten te combineren met onze tak van dienstverlening. Je beheert de agenda’s voor de buitendienstmedewerkers en voorziet ze van informatie m.b.t. prospect en klanten.

Natuurlijk beschik jij over MBO+ werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met het NIMA-sales diploma (of vergelijkbaar) en hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van verkoop. Natuurlijk beschik jij over meer dan genoeg praktische kennis van het gehele Office pakket, met name Excel en beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Met jouw klantgerichte instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden, kritische blik en aanpakkersmentaliteit ben jij in staat om in een hectische omgeving geconcentreerd en nauwkeurig te werken.
De eigenschappen accuraat, zelfstandig, doorzetter en teamplayer zijn onlosmakelijk met jou verbonden!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team

Jij komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. De werkomgeving is te omschrijven als informeel, hectisch en uitdagend met voldoende mogelijkheden om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Je kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Wij bieden wij een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Direct solliciteren? Klik op onderstaande button of stuur een e-mail met motivatiebrief en cv naar: werkenbij@vanvlietcontrans.nl onder vermelding van: Binnendienst VVC

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.