Veiligheidskundige (32 uur per week)

Wij zijn Van Vliet Contrans

Binnen Van Vliet Contrans bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 97% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ga jij doen

In de functie van Veiligheidskundige ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de Arbozorg op onze 6 locaties. Jij voert periodieke veiligheidsinspecties uit en zorgt voor de implementatie en naleving van alle procedures omtrent veiligheid. Met jouw overtuigingskracht kun jij het management (on)gevraagd adviseren over het beheersen van veiligheidsrisico’s en alle gerelateerde Arbozaken zoals de indeling van werkplekken, protocollen en werkwijzen. In deze functie ben jij tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van de risico inventarisaties en ben jij het centrale coördinatiepunt voor (bijna) ongevallen, onveilige situaties en het instrueren van nieuwe medewerkers.

Dit vragen wij

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een MVK diploma aangevuld met aantoonbare ervaring in de recycling, transport en/of bouw. Natuurlijk beschik jij over meer dan genoeg praktische kennis van het gehele Office pakket, beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben jij in het bezit van een rijbewijs B met eigen vervoer.

Daarnaast ken jij de relevante wet- en regelgeving, VCA en houd jij nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied nauwlettend in de gaten. Met jouw klantgerichte instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en een aanpakkersmentaliteit ben jij in staat om ideeën en theorie om te zetten naar de praktijk. De eigenschappen integer, betrouwbaar, motiverend en teamplayer zijn onlosmakelijk met jou verbonden!


Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De tegenprestatie

Wij bieden jou een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet. Jij komt in een team van ambitieuze collega’s waarin jij de mogelijkheid krijgt jouw veelzijdigheid volop te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ruimte voor zelfontwikkeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Klik op onderstaande button of stuur je motivatiebrief met Curriculum Vitae per e-mail naar werkenbij@vanvlietcontrans.nl onder vermelding van: Veiligheidskundige

Direct solliciteren!