Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Planner Logistiek (min. 40 uur p/w)

Wie zijn wij

Binnen Renewi Contrans bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 93% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ga jij doen

Op de afdeling logistiek zijn meerdere planners werkzaam die verschillende disciplines plannen en aansturen. Uitwisselbaarheid en samenwerking staan hoog in het vaandel. De functie heeft tot doel het aansturen van chauffeurs en bijrijders, de wagens optimaal inzetten en efficiënt inplannen. Direct contact met de opdrachtgever voor het aannemen van opdrachten, het verstrekken van inlichtingen zowel intern als extern en de administratieve afhandeling van de opdrachten behoren tot het dagelijkse takenpakket. In deze functie heeft ook het maken van rapportages en analyses ten behoeve van transport(planning), kostenreductie en timemanagement een groot aandeel.

Dit vragen wij

Wij zoeken kandidaten die communicatief en administratief zeer goed onderlegd zijn en met een klantgerichte benadering het optimale uit mens en materieel weten te halen. Je beschikt over minimaal MBO+ niveau in logistieke richting en je hebt tot 3 jaar werkervaring. Je bent operationeel analytisch, beschikt over commercieel inzicht en denkt graag mee hoe wij ons als organisatie qua logistiek kunnen blijven verbeteren om te komen tot een hogere efficiency. Eigenschappen die jou typeren zijn: besluitvaardig, zelfstandig en geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook beschik jij over goede kennis van Microsoft Office en beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Jij komt in een hechtteam met ervaren collega’s waarin jij de mogelijkheid krijgt jouw veelzijdigheid volop te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ruimte voor zelfontwikkeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatie met Curriculum Vitae naar werkenbij.vanvlietcontrans@renewi.com

Solliciteer direct