Kraan- & shovelmachinist HvH (Fulltime)

Voor onze vestiging in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een Kraan- en shovelmachinist.

Wij zijn Van Vliet Contrans

Binnen Van Vliet Contrans bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 97% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en resultaatgerichte collega met de ambitie om door te groeien tot een ervaren machinist in de recycling branche. In de functie van kraan- en shovelmachinist ben jij verantwoordelijk voor het verladen, laden en sorteren van de verschillende afvalstromen. Het veilig bedienen en onderhouden van de kraan/shovel valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

Natuurlijk ben jij in elk geval in het bezit het rijbewijs B en een VCA diploma. Jij ziet de variatie in het besturen van een kraan en shovel als een uitdaging en je kunt jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren. Ervaring als kraan- en shovelmachinist strekt tot aanbeveling .

Je werkt graag in een klein team, bent flexibel inzetbaar en wil graag meedenken over het optimaliseren van het recyclingproces. Er zijn twee diensten, van 06:00 uur – 15:00 uur en 15:00 – 00:00. In overleg wordt besproken welke dienst jij zal werken.

Het team

Het team in Hoek van Holland bestaat uit 14 vaste collega’s werkzaam in verschillende functies. Als machinist kom jij in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Jij kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Tevens bieden wij een marktconform salaris en garanderen wij overuren. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Direct solliciteren?

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Bel dan met Peter van der Water, 06-54272637

Direct solliciteren? Klik op onderstaande button of stuur je motivatiebrief met Curriculum Vitae per e-mail naar werkenbij@vanvlietcontrans.nl onder vermelding van: Kraan- & shovelmachinist HvH

Direct solliciteren!