Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Hoofd Recycling (Fulltime)

Voor onze vestiging in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een Hoofd Recycling.

Wie zijn wij

Binnen Renewi Contrans bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 93% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Voor de functie van Hoofd Recycling zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en resultaatgerichte collega met ervaring in de branche en kennis van het composteringsproces. Met jouw (branche)kennis, kunde van het composteerproces en technisch inzicht kan jij strategische en tactische keuzes maken.

In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het aan- en besturen van de tunnelcompostering, het onderhoud, controle van compostproducten, operationele planning, nacontrole op acceptatie van afvalstromen en het berekenen van de kostprijs.

Deze functie kent voldoende doorgroeimogelijkheden om het takenpakket verder uit te breiden in de komende jaren. Een studieachtergrond en/of werkervaring in de biologische verwerking van groen tot compost is aan absolute pre! Vanzelfsprekend ben jij helemaal tuis in het gehele Office pakket en kan jij andere computersystemen snel eigen maken.

Jij wilt meegroeien met alle ontwikkelingen bij de grootste recyclingorganisatie van Nederland!

Het team

Als Hoofd Recycling val jij direct onder de Site Manager en stuur jij een team van enthousiaste en vakbekwame collega’s aan. Als Hoofd Recycling kom jij in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten en jouw vakkennis uit te breiden.

Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Jij krijgt onder andere een marktconform salaris, 27,5 vakantiedagen, persoonlijk keuze budget en gezellige collega’s! Bij ons kan jij voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatie met Curriculum Vitae naar werkenbij.vanvlietcontrans@renewi.com

Solliciteer direct