Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Enthousiaste wagenwassers (zaterdag)

De organisatie

Binnen Renewi Contrans bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 93% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

De functie

Als wagenwasser ben jij wekelijks op zaterdag aanwezig in onze eigen wasstraat om onze vrachtwagens te komen wassen zodat onze wagens ’s-maandags weer netjes en schoon de weg op kunnen.

Dit vragen wij

Je weet van aanpakken en wil graag op zaterdag werken om wat bij te verdienen gedurende jouw schoolperiode. Je vindt het leuk om in een klein jong team samen te werken. Daarnaast heb jij een voorliefde voor transport en/of recycling en wil je later misschien in de branches werken.

Je spreekt goed Nederlands en eigenschappen die jou typeren zijn: serieus, betrouwbaar en enthousiast.

Dit bieden wij

Een team van ambitieuze collega’s en een uitdagende en informele werkomgeving, waarin jij de mogelijkheid krijgt jouw veelzijdigheid volop te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatie met Curriculum Vitae naar werkenbij.vanvlietcontrans@renewi.com