Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bedrijfsleider Garage (Fulltime)

Wij zijn Van Vliet Contrans

Binnen Van Vliet Contrans, onderdeel van Renewi PLC., bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 97% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan het vrachtwagenpark en zwaar rollend materieel. Jouw aandacht dient primair gericht te zijn op het verbeteren van de organisatie in en om de garage. In de garage geef jij leiding aan een orderacceptant, magazijnmeester, voorman en 11 monteurs met uiteenlopende specialisaties. Naast het aanbrengen van meer structuur ben jij ook in staat om tussen en vooral voor jouw mensen te staan, ze te motiveren en verder te ontwikkelen. Jij rapporteert aan de Operationeel Manager.

De functie en omgeving vereisen een sterke persoonlijkheid. Jij bent in staat om visie te vertalen in concrete stappen. Daarin is jouw leidinggevende tevens sparringpartner.
Jij bent een echter People-manager met aantoonbare leidinggevende ervaring aangevuld met brede technische kennis. Daarnaast beschik jij van meer dan genoeg praktische kennis van het gehele Office pakket, technische registratie software en beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Omschrijven de volgende eigenschappen jou? besluitvaardig, leidinggeven, samenwerken, overtuigingskracht en communicatie.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team

Jij komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. De werkomgeving is te omschrijven als informeel, hectisch en uitdagend met voldoende mogelijkheden om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten.
Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Jij kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Wij bieden wij een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Direct solliciteren? Klik op onderstaande button of stuur je motivatiebrief met Curriculum Vitae per e-mail naar werkenbij@vanvlietcontrans.nl onder vermelding van: Bedrijfsleider Garage VVC

Direct solliciteren!