Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Account Manager (Fulltime)

Wie zijn wij

Binnen Van Vliet Contrans, onderdeel van Renewi PLC., bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 97% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en resultaatgerichte collega die toe is aan een tweede stap in jouw carrière. Binnen deze verantwoordelijke en zelfstandige functie ben jij veelal onderweg naar klanten. Jij bent met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen in staat ons klantenbestand uit te breiden en deinst niet terug voor onze ambitieuze doelstellingen. Ook grote opdrachten ga jij niet uit de weg. Naast het aanboren van nieuwe klanten, weet jij bestaande klanten te behouden en langdurige relaties op te bouwen.

Natuurlijk beschik jij over HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met het NIMA-sales diploma (of vergelijkbaar). Daarnaast ben jij in het bezit van het B-rijbewijs, genoeg praktische kennis van het gehele Office pakket, beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb jij aantoonbare ervaring op het gebied van verkoop.
Jij denkt graag mee hoe wij ons als organisatie kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren om onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Bij voorkeur beschik je over een netwerk met potentiële klanten.

Eigenschappen die jou typeren zijn: besluitvaardig, zelfstandig, doorzetter en geen 8 tot 5 mentaliteit.

Het team

Jij komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. De werkomgeving is te omschrijven als informeel, hectisch en uitdagend met voldoende mogelijkheden om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

De tegenprestatie

Wij bieden jou een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Je kunt bij ons voldoende praktische kennis opdoen en wij bieden ruimte voor zelfontwikkeling. Wij bieden wij een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto, telefoon, tablet, pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Direct solliciteren? Klik op onderstaande button of stuur een e-mail met motivatiebrief en cv naar: werkenbij@vanvlietcontrans.nl onder vermelding van: Accountmanager VVC

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.