Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

1 kuub big-bag

De big-bag heeft een inhoud van 1 kuub (1m3) en is het kleinste inzamelmiddel dat wij hebben. De big-bag is goed geschikt voor kleine klussen of op locaties waar niet zo veel ruimte beschikbaar is voor containers. De big-bag wordt niet door een vrachtwagen bij je afgeleverd zoals dat met containers wel gaat. De big-bag past opgevouwen in een kleine doos. Wij sturen deze naar je op via PostNL. De verzendkosten zijn in de prijs van de big-bag opgenomen. Hou bij het bestellen van de big-bag dus rekening met een levertijd van een paar dagen. De big-bag wordt door een vrachtauto weer opgehaald, zorg er wel voor bij het plaatsen dat deze er makkelijk bij kan. 

Let op: De maximale belading van een bigbag is 1000 kilo.

Bestel hier uw big-bag. (kies eerst uw afvaltype en vervolgens de 1 kuub big-bag)