Toekomstvisie

Van Vliet Contrans wil voor alles de solide basis van het bedrijf en daarmee het hoge serviceniveau behouden. Dit willen we bereiken door in ons verzorgingsgebied gevestigd te blijven en met gemotiveerde medewerkers uit de regio te blijven werken.

Ons personeelsbeleid is met name gericht op het behouden van gemotiveerde en ervaren medewerkers en het zoveel mogelijk zelf opleiden van chauffeurs en kraanmachinisten.

Van Vliet Contrans wil gebruik blijven maken van een aantal sorteerlocaties die gespecialiseerd zijn in een aantal afvalstromen, en die tegelijkertijd de aan- en afrijtijden naar de werken beperken. Het gevolg zal een hoge servicegraad, efficiency en geringe kilometers per container en dus de geringst mogelijke luchtvervuiling zijn.

Wij willen blijven werken met nieuw materiaal zodat wij automatisch gebruik maken van de schoonste motoren en laatste ontwikkelingen op het gebied van arbo en milieu. Zodoende houden wij onze leveringsbetrouwbaarheid hoog.

Van Vliet Contrans wil gecontroleerd blijven groeien door het diensten-pakket te verbreden, waardoor wij, nog meer dan nu het geval is, een totaalpakket bij onze huidige en toekomstige klanten kunnen aanbieden. Kort gezegd: Wij willen nog jaren met veel plezier voor u blijven werken!