Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Shanks

Onderdeel van Shanks Nederland

Van Vliet Contrans en Milieu Express zijn beide onderdeel van Shanks Nederland B.V., dat op haar beurt onderdeel is van Shanks Group PLC: een beursgenoteerde milieudienstverlener die actief is in Nederland, België, Engeland en Canada.

In Nederland kent Shanks een decentrale organisatie met daarin een groot aantal ijzersterke dochterondernemingen, waarvan de meeste al tientallen jaren actief zijn in de milieubranche. Nagenoeg alle Shanks-bedrijven zijn van oorsprong familiebedrijven met een uitstekende staat van dienst en imago in de regio waar zij werkzaam zijn. Veelal zijn onze bedrijven marktleider in hun regio of op hun vakgebied.

De kracht van de Shanks-organisatie komt naar voren door een effectieve integratie en samenwerking: de bedrijven werken samen en vullen elkaar aan indien opdrachten van klanten dat vereisen. Hierbij worden zij gesteund door het hoofdkantoor van Shanks in Amersfoort, het moederbedrijf in Groot-Brittannië en de andere zusterbedrijven.

Klik hier om naar de website van Shanks Nederland te gaan


Shanks Group

Shanks Group is de grootste onafhankelijke en beursgenoteerde afvaldienstverlener van Europa met activiteiten in Nederland, Engeland, België en Canada.

Shanks heeft een rijke historie, al meer dan honderd jaar is het van oorsprong Schotse bedrijf actief. Ondertussen biedt Shanks een breed assortiment aan diensten en oplossingen die zich richten op een maximale recycling van afval en het (her)winnen van energie en grondstoffen uit afval. Doelstelling is om onze klanten te helpen met de uitdagingen waarvoor zij op milieugebied staan.

Klik hier om naar de website van Shanks Group te gaan

Shanks Group in cijfers

- Een totale omzet van meer dan 750 miljoen euro.
- Meer dan 4.000 werknemers in Europa.
- Ruim 70 operationele locaties in de diverse landen.
- Een wagenpark van meer dan 1.500 voertuigen.
- Bijna 9.000.000 ton afval wordt door Shanks ingezameld.
- Hiervan wordt 5.000.000 ton weer nuttig toegepast.
- In total genereren wij 96.000 Megawatt uur aan energie.

Bedrijfsfilm Shanks