Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Duurzaamheidsverslag

Duurzaam ondernemen staat bij Van Vliet Contrans hoog in het vaandel. Op een gedetailleerde en transparante wijze geeft het duurzaamheidsverslag informatie over onze activiteiten, prestaties & resultaten op het gebied van MVO. Ondernemen met respect voor mens en milieu is waar we bij Van Vliet Contrans elke dag aan werken. Hieronder kunt u de laatste twee duurzaamheidsverslagen downloaden.

In het kader van duurzaamheid & innovatie is ervoor gekozen om de duurzaamheidsverslagen tevens uit te brengen op 100% biobased 'tomatenpapier'. Papier vervaardigd uit de vezels van tomatenstengels, wat als afval is ingenomen bij onze eigen klanten uit de tuinbouw. Deze tomatenstengels zijn vervolgens op onze eigen composteringslocatie verder verwerkt, waarna deze naar Schut Papier zijn gebracht voor de daadwerkelijke papierproductie. Een mooi resultaat van een innovatieve werkgroep, waar wij actief bij zijn aangesloten. Op deze wijze geven wij afval een 2e leven en brengen wij duurzaamheid en de circulaire economie op een bijzondere wijze in de praktijk. Hetgeen volledig in lijn is met onze missie 'Making more from waste'.