Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Certificering

Vergunningen

Vanzelfsprekend beschikt Renewi Contrans BV over de voor haar dienstverlening noodzakelijke vergunningen. De meest belangrijke vergunningen staan in onderstaande overzicht weergegeven. Uiteraard is Renewi Contrans BV ook geplaatst op de Provinciale inzamelaarslijst.

Vergunning/melding Nummer/kenmerk Datum afgifte Geldig tot
Omgevingsvergunning PZH-2012-342920931 23-07-2012 Onbepaalde tijd
Watervergunning 1006309/1150560 06-07-2012 Onbepaalde tijd

Certificering

Ambities en doelstellingen hebben is één, deze in praktijk realiseren is veel complexer. Daarom werken we met een eigen zorgsysteem. Daarin hebben alle wettelijke regels die maar te maken hebben met milieu, arbeidsomstandigheden en kwaliteit een plaats gekregen. De werkwijze van de vier bedrijven staat zwart op wit beschreven in een milieu-, arbo- en kwaliteitssysteem. Het systeem staat borg voor een continue verbetering van de toch al hoogstaande dienstverlening. Ook certificering conform vijf belangrijke normen draagt bij aan de hoogstaande dienstverlening.

Die certificering behalen is niet genoeg. Elk jaar moet worden voldaan aan tal van regels en richtlijnen. Interne en externe audits tonen aan dat het met de zorg goed zit. Bij deze audits wordt aandacht besteed aan verschillende factoren:

  • Het milieu, arbo- en kwaliteitssysteem
  • De resultaten van interne audits
  • Meldingen van risico's en incidenten
  • Klachten, zowel intern en extern
  • Resultaten van werkplekinspecties
  • De financiële gezondheid en kredietwaardigheid van het bedrijf