Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Wijziging statutaire naam

Beste relatie,

Begin 2017 zijn ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel gefuseerd tot het nieuwe toonaangevende waste-to-productbedrijf Renewi. Sindsdien worden beide bedrijven stapsgewijs en op een gedegen manier samengevoegd tot één groot en sterk bedrijf onder onze nieuwe missie ‘Waste no More’.

We willen u graag informeren dat we 13 oktober 2017 weer een stap zetten en onze bedrijfsnaam veranderen. Hiermee wordt duidelijker dat wij voortaan Renewi zijn, maar nog een koppeling behouden naar de bestaande bedrijfsnaam.

Wat gaat er veranderen?
Op 13 oktober 2017 wijzigt onze statutaire naam van Van Vliet Contrans in Renewi Contrans B.V. Wij vragen u om vanaf 13 oktober de verandering van onze statutaire bedrijfsnamen in uw communicatie aan te passen:
• Gelieve voortaan onze nieuwe naam Renewi Contrans B.V. bij betaalopdrachten voor betaling van uw facturen te gebruiken. Ook op bankafschriften en automatisch incasso’s zal onze nieuwe naam worden vermeld.
• Stuurt u ons een e-mail? Gebruik dan onze nieuwe persoonlijke e-mailadressen die eindigen op @renewi.nl.
• Onze nieuwe website is www.renewi.com.

Op veel van onze communicatiemiddelen blijven voorlopig nog wel twee logo’s staan, zodat de overgang van Van Vliet Contrans naar Renewi voor u snel went.

Wat blijft er gelijk?
Afdelingsnamen, contactpersonen en onderstaande (contact)gegevens blijven hetzelfde:

• mobiele en vaste telefoonnummers
• post- en bezoekadressen
• btw-, KvK- en IBAN-nummers

Ook de service die u van ons gewend bent, blijft natuurlijk behouden. Dankzij de fusie ervaart u in de toekomst zelfs meer voordelen, doordat we met meer vestigingen en medewerkers in staat zijn om nog betere lokale service te bieden en u zo een groter aanbod aan producten, diensten én hoogwaardige kennis te kunnen bieden.

Contact
Wij informeren u als de fusie tot meer wijzigingen leidt die voor u van belang zijn. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon, of met onze binnendienst. Deze afdeling is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 0174 - 297 888 of via e-mail info.vanvlietcontrans@renewi.nl.

Met vriendelijke groet,


Namens Van Vliet Contrans

Marc van Buijtene
Algemeen Directeur


Namens Renewi Netherlands Commercial

Otto de Bont
Managing Director