Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Wij doen mee met Westland on stage

Dit jaar vindt de 8e editie van Westland On Stage plaats, het beroepsoriƫntatie project voor VMBO-leerlingen van ISW en Lentiz. Deze vakkanjers van de toekomst maken bij Westland On Stage kennis met het (nieuwe) netwerk om beroepen te leren kennen.

Natuurlijk zijn wij met Van Vliet Contrans van de partij! We delen graag onze passie voor ons vak. Bij het Beroepenfeest op dinsdagmiddag 7 februari 2017 ontmoeten wij 1.000 jongeren en vertellen hen over onze beroepen. En op de Doe Dag, donderdag 16 februari, ontvangen wij leerlingen op ons bedrijf. De beleving van de praktijk en het verhaal van onze eigen medewerkers zegt meer dan flyers en internet. De reƫle beroepsbeelden helpen de VMBO-leerlingen bij een bewuste keuze voor een MBO-vervolgopleiding. Daarom doen wij mee!