Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Voorlichting 'dode hoek'

Hierbij hebben we met de leerlingen van groep 5 de gevaren van de 'dode hoek' besproken. Eerst een kort stukje theorie in het klaslokaal, waarna we naar buiten gingen voor het ‘echte’ werk.

Hier hadden we een opstelling gemaakt met onze fraaie perskraakwagen en de ‘dode hoeken’ gemarkeerd met pylonnen en lint. Elke leerling mocht plaatsnemen op de stoel van de chauffeur en kon zodoende ervaren dat zijn vriendjes NIET te zien zijn in de ‘dode hoek’. Al met al een leuke en leerzame middag! Met een hoogwerker hebben we e.e.a. mooi in kaart kunnen brengen. Zie onderstaande foto. Alle kinderen op deze foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur.

Ook de WOS TV was aanwezig en heeft deze voorlichting mooi verwerkt in een leuk item. Het item kun je hier terugkijken.

Overzichtsfoto dode hoek

Overzichtsfoto dode hoek