Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Van Vliet Contrans levert granulaat Rotterdamsebaan

De gemeente Den Haag werkt hard aan de bereikbaarheid van stad en regio. Om de bereikbaarheid te verbeteren, legt de gemeente de komende jaren de Rotterdamsebaan aan. De nieuwe weg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag.

De nieuwe weg van ca. 4 kilometer verdwijnt bij het huidige parkeerterrein van Drievliet onder het maaiveld middels een te maken tunnel. Deze tunnel loopt onder de Westvlietweg en de Binckhorst-haven door. In de Binckhorst komt de Rotterdamsebaan boven maaiveld ter hoogte van de Zonweg. Via de Binckhorstlaan sluit de weg aan op de Neherkade en zijn er aansluitingen met de Lekstraat, de Plutostraat en de nieuw aan te leggen Spoorboogweg.

De combinatie bestaat uit BAM Infra, BAM Verkeerstechniek en Wayss & Freytag. Ook Van Vliet Contrans zal letterlijk en figuurlijk zijn steentje bijdragen aan het project. Er zal ca. 170.000 ton granulaat (diverse soorten en gradaties) worden geleverd als onderlaag voor de weg. Diverse soorten vrijgekomen puin en asfalt komen tegelijk weer richting Van Vliet Contrans, hetgeen de basis vormt voor het puingranulaat dat wij maken. Hiermee geven wij ook op dit project weer een mooie bijdrage aan het stukje circulaire economie. Het werk is inmiddels al gestart en loopt tot en met april 2020.