Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Van Vliet Contrans deelt gratis compost uit tijdens de landelijke compostdag

Op zaterdag 25 maart doet Van Vliet Contrans weer mee met de Landelijke Compostdag. Kom van 09.00 uur tot 13.00 uur GRATIS een zak compost scheppen op onze locatie in Hoek van Holland, Nieuw Oranjekanaal 45. Onder het genot van kopje koffie of limonade laten wij u graag zien wat Van Vliet Contrans doet met uw groente-, fruit- en tuinafval.

Van Vliet Contrans is specialist in het verwerken van groente-, fruit- en tuinafval tot compost. Onze locatie in Hoek van Holland verwerkt het groenafval met behulp van de meest moderne composteringstunnels van Europa. Tijdens de Landelijke Compostdag kunt u een kijkje nemen in één van de 16 moderne composteringstunnels.

“Van Vliet Contrans verzorgt de scheppen en de lege zakken. Leuk voor de kinderen, gezond voor uw tuin en ook nog eens goed voor het milieu!”

Datum: Zaterdag 25 maart 2017
Tijdstip: 9.00 - 13.00 uur
Locatie: Nieuw Oranjekanaal 45, Hoek van Holland