Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Truckrun Spijkenisse

Zaterdag 23 april was het zover. De Truckrun Spijkenisse. Een jaarlijks terugkerend evenement waar zowel Van Vliet Contrans als ons zusje KLOK Containers aanwezig was. Een bonte stoet van 165 vrachtwagens en bussen vertrok vanuit Spijkenisse voor de 19e editie van de Truckrun.

Duizenden mensen zagen de stoet luid toeterend voorbijtrekken. De initiatiefnemers willen met het evenement mensen met een handicap een onvergetelijke dag bezorgen. In iedere vrachtwagen reed iemand mee met een geestelijke of lichamelijke beperking.

Overal langs de route stonden de mensen te zwaaien en namen foto's. Na de stop halverwege ging de stoet via de Calandbrug en de Noordzeeweg naar Rozenburg. Nadat we Rozenburg weer luid toeterend en onder grote belangstelling van het publiek hadden verlaten, werden we door de brandweer op de Botlekweg nog even getrakteerd op een flinke waterstraal.

Al met al een zeer geslaagde dag voor de bijrijders, chauffeurs, vrijwilligers en iedereen betrokken bij de Truckrun. Bedankt en tot volgend jaar!