Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

SWO de Splinter en Renewi continueren duurzame samenwerking

WATERINGEN - Directeur van Samenwerkingsonderneming (SWO) de Splinter Joop Stutterheim en Patrick van Paasen - Account Manager van Renewi (voorheen Van Vliet Contrans) – hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst tussen beide partijen. SWO de Splinter die zo'n 170 tankstations in Nederland bedient en het recyclingbedrijf gaan ook de komende drie jaar samenwerken op het gebied van afvalinzameling en verwerking. Bij de tankstations zal met name restafval en papier/karton worden ingezameld en gerecycled.

“De samenwerking met Van Vliet Contrans, sinds een jaar onderdeel van Renewi, is in de afgelopen jaren tot ieders tevredenheid verlopen”, zegt Joop Stutterheim van SWO de Splinter. Naast een goede prijs, speelden duurzaamheid en flexibiliteit een grote rol in de keus voor Renewi.

Beide partijen zijn zeer content met de verlenging van de samenwerking.