Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Renewi nu ook te bewonderen in themapark Madurodam

Wie kent het niet? Madurodam..... het themapark waar je de grote verhalen van Nederland ontdekt, in de vorm van miniaturen, doe-dingen en indoor attracties. Al jaren verzorgt Van Vliet Contrans hier de afvalinzameling en -verwerking. In het attractiepark is ook al jaren een rode Van Vliet Contrans vuilniswagen en container te bewonderen. Nu we verder zijn gegaan onder de nieuwe naam Renewi werd het hoog tijd om ook de vuilniswagen en container in nieuwe stijl te presenteren.

Op dinsdag 27 maart was de officiƫle overhandiging van de nieuwe Renewi truck. Cor Zweers overhandigde namens Madurodam de Renewi truck aan Leo Schipper, Sales Manager Area Den Haag van Renewi. Vanaf heden rijdt de Renewi truck over de Madurodam snelweg om het afval in te zamelen en tref je de Renewi container aan bij Bollenvelden.