Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Positieve audit ISO 9001, ISO 14001 en VCA**

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij afgelopen week positief zijn geaudit. Dit ten behoeve van de hercertificering mbt de normen ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (milieumanagement) en VCA** (veiligheidsmanagement). Men was zeer positief over onze prestaties.

Met de vernieuwde certificaten tonen wij aan dat alle werkzaamheden op onze vestiging én alle dienstverlening aan alle klanten voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid. Items die bij ons de hoogste prioriteit hebben. Al met al een mooi resultaat voor ons bedrijf, en veel dank aan iedereen voor de inzet en medewerking!