Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Landelijke compostdag geslaagd!

Op zaterdag 17 maart was het weer zover. De Landelijke Compostdag en uiteraard was Renewi locatie Hoek van Holland van de partij. Ondanks de snijdende kou hebben we vele enthousiaste mensen weer blij kunnen maken met onze compost. Uiteindelijk hebben we van 09.00 uur tot 13.00 uur een continue aanloop gehad van mensen die gratis zakken compost kwamen scheppen. We mogen dan ook spreken van een zeer geslaagde dag!

Onder het genot van een warme bak koffie hebben we aan diverse geintereseerden kunnen laten zien wat Renewi doet met het groente-, fruit- en tuinafval. De bezoekers (waaronder - ondanks de kou - toch nog een groot aantal kinderen) hebben een kijkje kunnen nemen in onze moderne tunnelcompostering, waar in 14 dagen het groenafval wordt omgezet naar hoogwaardige compost.