Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Geslaagde goede doelendag 2016

Zaterdag 15 oktober stond de jaarlijkse goede doelendag van Van Vliet Contrans & Milieu Express weer op de agenda. Dit jaar was er gekozen voor een klus op de locatie van ’s Heeren Loo in Monster, Het Westerhonk.

's Heeren Loo ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpen met het maken van eigen keuzes. Dichtbij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zij doen dat in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties.

Reden genoeg om ondanks de regen op zaterdagochtend vroeg te beginnen met de aanleg van een hoogstamboomgaard en een houten fietsenstalling. Met een graafmachine, dumpers en de inzet van het Management Team is het gelukt om in één ochtend de gaten te graven en deze van compost en boompalen te voorzien. Zodoende kunnen over een paar weken de 45 appelbomen geplant worden. Zo kunnen de bewoners van Het Westerhonk binnenkort gaan leren hoe ze appelmoes, appelcider, chips en appelstroop kunnen maken

Ondanks de regen was het een mooie dag, met appeltaart gemaakt door de Koekenbakkers van Het Westerhonk en een aangeboden lunch in het restaurant Samen. Wij zijn blij ons steentje bij te kunnen dragen aan de realisatie van de boomgaard en kijken wederom terug op een zeer geslaagde dag. Naast de inzet van onze mensen bedanken we ook Loon- en aannemingsbedrijf Van der Kraaij B.V. graag hartelijk voor hun bijdrage aan de actie in de vorm van het materieel.