Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Fusie Shanks en Van Gansewinkel

Afgelopen week heeft ons moederbedrijf Shanks Group aangekondigd dat het een fusie-overeenkomst heeft getekend met Van Gansewinkel. Samen gaan we het meest toonaangevende ‘waste-to-product’ bedrijf in de Benelux vormen. Onze relaties zijn een belangrijk onderdeel van deze fusie. Of u nou klant, leverancier, overheidsinstantie of een andere belanghebbende bent. Als de fusie volgens planning doorgaat, is ons doel het beste van zowel Shanks als Van Gansewinkel te combineren. Wij zijn er van overtuigd dat wij als gecombineerde organisatie al onze belanghebbenden nog meer toegevoegde waarde gaan leveren.

De verwachting is dat we de fusie tegen het einde van 2016 definitief kunnen afronden, behoudens goedkeuring van alle aandeelhouders en de mededingingsautoriteiten. Daarna gaan we de twee bedrijven samenvoegen in een nieuwe organisatie met een nieuwe merknaam. Tot de definitieve fusie blijven Shanks en Van Gansewinkel als twee gescheiden bedrijven en onafhankelijk van elkaar opereren.

U kunt er op vertrouwen dat Van Vliet Contrans & Milieu Express de dienstverlening voor onze klanten gewoon blijft voortzetten, zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Mocht u nadere vragen hebben dan kunt u ons hiervoor altijd bereiken via telefoonnummer 0174-297888 of 079-3633030


Noot: vragen vanuit de pers dienen gericht te worden aan Shanks Group of Brunswick: Mike Smith, Simone Selzer, Matthew Dowe: +44 207 404 5959