Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Film geavanceerde sorteerinstallatie

De afgelopen maanden zijn we bij Van Vliet Contrans druk bezig geweest met de productie van een film waarin nader wordt ingezoomd op onze geavanceerde sorteerinstallatie. De reden hiervoor was tweeledig. Enerzijds omdat we veel aanvragen krijgen voor een bezoek aan onze locatie/sorteerinstallatie. Hier kunnen we vanwege veiligheidsredenen niet altijd aan voldoen. Anderzijds omdat we vinden dat we onze sorteerinstallatie meer onder de aandacht mogen brengen. Met deze zeer geavanceerde sorteerlijn wordt beduidend meer afval verwerkt en wordt er tevens meer uit het afval gehaald, waarmee het recyclingspercentage stijgt.

Met de nieuwe film geven we een mooi beeld van het gehele proces van afval naar grondstof. We volgen de weg die het afval aflegt over onze sorteerinstallatie, waarbij we inzoomen op de verschillende sorteerprocessen.

De film is hier te bekijken.