Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Compostdag wederom geslaagd!

Op zaterdag 25 maart was het weer zover. De Landelijke Compostdag en uiteraard was Van Vliet Contrans | Renewi van de partij. Al 's-ochtends vroeg stonden de eerste bezoekers voor onze locatie in Hoek van Holland te wachten. Uiteindelijk hebben we van 09.00 uur tot 13.00 uur een continue aanloop gehad van mensen die gratis zakken compost kwamen scheppen. We mogen dan ook spreken van een zeer geslaagde dag! Ook vanwege het prachtige weer. Uiteindelijk is er ruim 200 m3 compost weggeschept.

Onder het genot van kopje koffie en limonade hebben we aan diverse geïnteresseerden kunnen laten zien wat Van Vliet Contrans | Renewi doet met het groenafval. De bezoekers (waaronder een hoop kinderen) hebben ook nog een kijkje kunnen nemen in onze moderne tunnelcompostering, waar in 14 dagen het groenafval wordt omgezet naar hoogwaardige compost.

Al met al weer een geslaagde compostdag!