Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Compostdag geslaagd!

Op zaterdag 19 maart was het weer zover. De Landelijke Compostdag en uiteraard was Van Vliet Contrans van de partij. Al 's-ochtends vroeg stonden de eerste bezoekers voor onze locatie in Hoek van Holland te wachten. Uiteindelijk hebben we van 09.00 uur tot 13.00 uur een continue aanloop gehad van mensen die gratis zakken compost kwamen scheppen. We mogen dan ook spreken van een zeer geslaagde dag! Uiteindelijk is er zo'n 250 m3 compost weggeschept.

Onder het genot van kopje koffie en limonade hebben we aan diverse geintereseerden kunnen laten zien wat Van Vliet Contrans doet met het groente-, fruit- en tuinafval. De bezoekers (waaronder een hoop kinderen) hebben een kijkje kunnen nemen in onze moderne tunnelcompostering, waar in 14 dagen het groenafval wordt omgezet naar hoogwaardige compost.