Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

CO2 certificaat Royal FloraHolland

Eén voor Royal FloraHolland als gehele organisatie en één voor elk van vier vestigingen, te weten Rijnsburg, Naaldwijk, Aalsmeer & Bleiswijk. De certificaten zijn uitgereikt door Emile Frans namens Vliko en Leo Schipper namens Van Vliet Contrans. Royal FloraHolland wordt al jaren door o.a. deze Shanks bedrijven en partner Kras Recycling bediend op het gebied van afvalmanagement.

Samen wordt continu gekeken naar verbeteringen op het gebied van afvalinzameling, recycling en duurzaamheid. Vanwege de decentrale structuur van Shanks worden er weinig transportkilometers gemaakt om de afvalstromen (gescheiden) in te zamelen en vervolgens te recyclen.

Door het recyclen van de vrijkomende afvalstromen heeft Royal FloraHolland in 2015 zo'n 11.500.000 kg CO2 vermeden. Dit is vergelijkbaar met de jaarlijkse CO2 uitstoot van zo'n 1.400 huishoudens (electra & gas).

Een resultaat waar alle partijen trots op mogen zijn.