Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Brand bij Renewi locatie Wateringen

Vrijdagnacht 21 april is rond 00.30 uur een grote brand uitgebroken bij Renewi locatie Wateringen. In één van de hallen, waar diverse afvalstromen lagen opgeslagen, is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. Brandweer en collega's waren snel ter plaatse, waardoor de brand gelukkig snel onder controle was. De nabluswerkzaamheden hebben de gehele zaterdag in beslag genomen. Zondagochtend heeft de brandweer de locatie verlaten.

Er is gelukkig geen sprake van persoonlijk letsel. De betreffende hal is voor de helft verloren gegaan.

Onze dank gaat uit naar onze eigen mensen voor hun assistentie gedurende het weekend en uiteraard naar de hulpdiensten voor hun adequate ingrijpen. Op maandag 23 april konden wij door het optreden van brandweer en collega's weer 'gewoon' aan het werk.