Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bezoek Dura Vermeer bij Van Vliet Contrans

Afgelopen maand heeft een delegatie van Dura Vermeer Bouw Regio Zuid-West (25 uitvoerders en projectleiders) een bezoek gebracht aan Van Vliet Contrans in Wateringen. Doel van het bezoek was om het belang van afvalscheiden op de bouwplaats bij een ieder verder te benadrukken. Duurzaamheid staat bij beide partijen namelijk hoog in het vaandel.

De delegatie van Dura Vermeer heeft eerst een uitvoerdersvergadering gehad in de vergaderzaal, waarna Reinier Loozekoot namens Van Vliet Contrans en Mike Nederhof namens van der Stoel een toolbox presentatie heeft gegeven over het afvalscheiden op de bouwplaats. Hierbij zijn o.a. tips naar voren gekomen om het scheidingspercentage verder te verhogen. Op deze wijze kunnen we uiteindelijk meer afval recyclen tot herbruikbare grondstoffen.

Na de presentatie heeft de gehele groep een rondleiding gekregen over het terrein van Van Vliet Contrans, waarbij met name de geavanceerde sorteerinstallatie bij de delegatie de aandacht trok. Als afsluiting werd er gezamenlijk gegeten in de kantine.

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst voor beide partijen, waarbij we samen weer een stapje vooruit hebben gezet op het gebied van duurzaamheid.