Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Renewi....
"waste no more"

Renewi is een toonaangevend 'waste to product' bedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven.

Partner BioBoost

Renewi is officieel partner van BioBoost. In het project werken partners samen om de ontwikkeling van een biobased economie in de tuinbouwsector te stimuleren. Lees verder

Digitale nieuwsbrief

Werken bij Renewi

Als experts op het gebied van afvalinzameling & recycling zijn wij altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Ga jij de uitdaging aan? Klik hier.

Renewi - waste no more

De fusie van Shanks (o.a. Van Vliet Contrans) en Van Gansewinkel zorgt voor een sterke nieuwe leider op het gebied van recycling. Onze visie is om het toonaangevende waste-to-product-bedrijf te worden. Het is onze missie om de wereld te beschermen door gebruikte materialen een nieuw leven te geven. Bekijk hier de video waarin we Renewi introduceren.

Laatste nieuws

5 februari 2018

SWO de Splinter en Renewi continueren duurzame samenwerking

Lees verder

12 december 2017

Containers rond de jaarwisseling

Lees verder

30 november 2017

Een aantal belangrijke ontwikkelingen in 2018 voor de afvalmarkt

Lees verder

Twitter