Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Tuinbouwafval

Tuinbouwafval

Afvalverwerking in de glastuinbouw vraagt kennis van zaken, plus een grote slagkracht aan het eind van het teeltseizoen. Het zijn de voordelen van Van Vliet Contrans. Geen bedrijf met meer expertise van de verwerking van tuinbouwafval. Geen bedrijf ook met een betere bestemming: het eigen vernieuwde composteringsbedrijf in Hoek van Holland. Steenwolmatten en plastic worden vakkundig van het loof gescheiden. Daarna blijft er uitsluitend groenmateriaal over, de ideale basis voor compost. En om snel in actie te kunnen komen bij teeltwisselingen, zijn extra grote containerwagens - capaciteit 40 kubieke meter - met grijpkraan inzetbaar. Medewerkers kennen het belang van een snelle afvoer. Door een strakke planning bent u uw afval snel kwijt, tegen aantrekkelijke kosten.

Onderstaand treft u een video aan van de tunnelcompostering in Hoek van Holland.
Het gehele proces van de tunnelcompostering vindt u hier.