Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Puinrecycling


Puinrecycling

Onze bedrijven zijn één voor één specialisten in de afvoer van puin. Gesloopte gebouwen en wegen worden in onze vestiging in Wateringen verwerkt tot puingranulaat, een funderingsmateriaal voor de wegenbouw. De logistiek op het bedrijf is toegesneden op een grondige sortering en verwerking. Elke puinstroom kent weer een eigen opslag. Na het breken van het puin resteert een perfecte mengkorrelmix (of puingranulaat), die als gecertificeerd eindproduct weer - letterlijk - zijn weg vindt in de wegenbouw. Daardoor kan het eindresultaat elke vergelijking aan: in de vorm van een mengkorrelmix die in meerdere graderingen leverbaar is.