Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Een gemiddeld bedrijf is een flinke afvalproducent. Neem alleen maar de hoeveelheid plastic, hout, papier en karton die overblijft van de verpakking van producten. Van Vliet Contrans voert bedrijfsafval efficiënt, milieuvriendelijk en veilig af. Veel van die afvalstromen zijn prima geschikt voor hergebruik. Daar kunt u ook zelf al een bijdrage aan leveren, één die ook doorwerkt in de tariefstelling: door afvalstoffen te scheiden in aparte containers. Met een assortiment van 120 tot 5.000 liter is er voor elk bedrijf een rolcontainer op maat. Liever een gesloten afzetcontainer? Dan varieert de inhoud van 3 tot 40 kubieke meter. Ondergrondse containers zijn weer een andere efficiënte optie uit het oogpunt van ruimtebesparing. Zelfs containers voor u op maat ontwikkelen behoort tot een van onze mogelijkheden!