Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Archief- en datavernietiging

Van Vliet Contrans verzamelt en vernietigt professioneel uw archief

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw overbodige, maar vertrouwelijke papieren uit uw archiefkasten laat inzamelen en vernietigen? Dan bent u bij Van Vliet Contrans aan het juiste adres. Samen met ons CA+ gecertificeerde partnerbedrijf zamelen wij uw papierafval in en verwerken dit. Wij garanderen dat al uw vertrouwelijke documenten worden vernietigd volgens de strenge normen die gelden voor deze certificering. Na uw opdracht zamelen wij alle data en archieven in die vernietigd moeten worden. Elk oplage verwerkt Van Vliet Contrans. Van Vliet Contrans garandeert dat geen snipper meer leesbaar is na het vernietigen van uw documenten. U bent dus van harte welkom bij ons voor het professioneel vernietigen en verwerken van uw archief!

Heeft u een digitaal archief dat vernietigd moet worden?

Naast het gebruikelijke papierwerk hebben veel bedrijven in de loop der jaren ook een digitaal archief opgebouwd met allerlei vertrouwelijke documenten. Zelfs dit archief kunnen wij voor u opruimen en vernietigen. Denk hierbij aan het vernietigen van diskettes, cd-roms, magneetbanden. Maar ook harddisks en promotiemateriaal. Naast het vernietigen van papieren archieven is Van Vliet Contrans ook gespecialiseerd in datavernietiging van uw digitale archief. En uiteraard zorgen wij ook bij het vernietigen van uw digitale archief ervoor dat vertrouwelijke documenten niet meer leesbaar zijn of teruggevonden kunnen worden.

Van Vliet Contrans is het archief- en datavernietigingsbedrijf van Nederland

Door bovenstaande specialisaties is Van Vliet Contrans uitgegroeid tot het bedrijf voor papiervernietiging, archiefvernietiging en datavernietiging. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Of u een archief wilt laten vernietigen in Rotterdam, of ons belt voor een opdracht voor datavernietiging in Amsterdam: Van Vliet Contrans helpt u bij de vernietiging van uw archief door heel Nederland. Van Utrecht tot Lelystad en Breda, in bijna alle plaatsen kunt u voor archiefvernietiging kunt u bij Van Vliet Contrans terecht!

Wij zorgen voor een optimale afvalscheiding

Naast onze data- en archiefvernietigings diensten, kunnen wij samen met u ook kijken naar de afvalstromen binnen uw bedrijf. Denk eens aan uw groen of bedrijfsafval. Wij adviseren u graag in het scheiden van alle soorten afval. Want wist u dat wanneer u naast uw papieren afval het andere afval goed scheidt dit resulteert in lagere kosten voor Van Vliet Contrans en dus ook voor uw bedrijf? Bovendien helpt u hiermee het milieu en vermindert u de uitstoot van CO2. Van Vliet Contrans doet dus meer dan alleen data-en archiefvernietiging, maar zorgt ook voor een optimale afvalscheiding binnen uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over archiefvernietiging en datavernietiging? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend advies.