Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Containers

Assortiment

Er zijn bijna even veel soorten containers als er soorten afval zijn. De keuze van het meest geschikte containertype is afhankelijk van o.a. de volgende factoren: hoeveelheden afval die op hoeveel plaatsen vrijkomen, samenstelling van het afval, mogelijke overlast voor directe omgeving, (brand)veiligheid, bereikbaarheid van de container of bedrijf en uiteraard het kostenplaatje.

Wij kunnen u de volgende typen containers aanbieden:

  • Rolcontainers in verschillende soorten en maten
  • Afzetcontainers in verschillende soorten en maten
  • Zelfpersende containers
  • (Semi) Ondergrondse containers
  • Magazijncontainers

Andere verpakkingsmiddelen kunnen wij leveren in de vorm van big bags en pak een zak. Tot slot kunnen wij u ook GEEN container aanbieden, dan laden we het afval met een autolaadkraan op vanaf de grond.

Bekijk op uw gemak welke containers er beschikbaar zijn, of wilt u liever mondeling geinformeerd worden, bel dan naar Van Vliet Contrans, tel: 0174-297888

Inzameling in dozen

Ook aan de efficiency in het verzamelproces is gedacht. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om afval in dozen in te zamelen. Daardoor kunnen wij bij een klant in één ronde meerdere soorten afval meenemen en hoeft een vrachtwagen niet meerdere malen per week langs te gaan.

Mini-perscontainers

Ook perscontainers spelen in op de behoefte van veel klanten naar een hogere graad van efficiency. Deze containers, die ook voor kleinere capaciteiten beschikbaar zijn, reduceren het afvalvolume met maar liefst 75 procent per keer!

Altijd het juiste inzamelmiddel

Geen twee bedrijfslocaties zijn gelijk. Voor Van Vliet Contrans maakt dat niet uit: er is altijd een inzamelvoertuig dat ideaal geschikt is voor úw bedrijfsgebouw of locatie. Ook de beste manier van opslag wordt op úw situatie toegesneden.